JAHANJE ZA OTROKE TRENUTNO NI NA VOLJO

jahanje za otroke

JAHANJE ZA OTROKE – VODENJE NA ROKI – ni na voljo

Jahanje ponija za otroke oziroma vodenje na roki. Poni te čaka osedlan in pripravljen. Najprej ti nadenemo čelado, potem pa s pomočjo pručke splezaš na konjička in skupaj z vodnikom narediš nekaj krogov po maneži. Na koncu s konjička splezaš in jahanje je zaključeno. Poni jahanje je primerno za otroke od 3 – 5 let. Čelado otrok dobi pri nas, priporočamo zaprte čevlje (superge) in dolge hlače.

Obvezna je rezervacija termina (vsaj 3 – 4  dni prej), ki ga lahko rezervirate s spodnjim gumbom ali pa pokličete 051 610 511.
Trajanje: 15 minut
Cena: 15 EUR

REZERVIRAJ TERMIN 

AKTIVNO JAHANJE ZA OTROKE- ni na voljojahanje za otroke

Aktivno jahanje za otroke vključuje skupno krtačenje konja, pri katerem sodelujejo tudi otroci, skupno sedlanje in pripravo na jahanje. Konjička nato skupaj odpeljemo v manežo in med jahanjem naredimo različne vajice za ravnotežje. Primerno za otroke od 6 – 10 let. Čelado otrok dobi pri nas, priporočamo zaprte čevlje (superge) in dolge hlače. Za večje otroke imamo tudi večje konje 🙂
Obvezna je rezervacija termina (vsaj 3 – 4 dni prej), ki ga lahko rezervirate s spodnjim gumbom ali pa pokličete 051 610 511.

Trajanje: 45 minut
Cena: 35 EUR

REZERVIRAJ TERMIN 

KONJARČEK ZA 1 DAN – ni na voljo

konjarček za en dan

»Konjarček za en dan« otrokom omogoča pristen stik s konji. Otroci bodo doživeli nepozabne trenutke v družbi konj, spoznali, kakšne so njihove navade ter dobili nekaj znanja o jahanju. Skupaj bomo preživljali čas v naravi, raznih aktivnostih, dobri družbi in se imeli fino.
Program “Konjarček za 1 dan” vključuje:  druženje s konji, spoznavanje konja in konjeniške opreme, delo s konji (pomoč v hlevu, čiščenje in hranjenje), jahanje, igre s konji in družabne igre.

Trajanje programa: od 7.30 do 13.00

Cena za individualen program (1 otrok): 130 EUR/dan
(vključuje animatorja/vodnika, jahanje, malico in toplo kosilo, sok ali vodo)

Skrajšan program “Konjarček za 1 dan” vključuje druženje in spoznavanje konj, delo s konji (pomoč v hlevu, čiščenje in hranjenje), jahanje
Trajanje programa: od 7.30 do 10.30
Cena za individualen program (1 otrok):
90 EUR
(vključuje animatorja/vodnika, jahanje, malico, sok ali vodo)

Po predhodnem dogovoru možna izvedba programa za več otrok skupaj. Za več informacij nas lahko pokličete na 051 610 511.

REZERVIRAJ TERMIN 

Jahanje ni dovolj? Potem klikni in si oglej, kako poteka praznovanje rojstnega dne s konji.