jahanje za otroke

JAHANJE ZA OTROKE – VODENJE NA ROKI

Jahanje ponija za otroke oziroma vodenje na roki. Poni te čaka osedlan in pripravljen. Najprej ti nadenemo čelado, potem pa s pomočjo pručke splezaš na konjička in skupaj z vodnikom narediš nekaj krogov po maneži. Na koncu s konjička splezaš in jahanje je zaključeno. Poni jahanje je primerno za otroke od 3 – 9 ali 10 let. Čelado otrok dobi pri nas, priporočamo zaprte čevlje (superge) in dolge hlače.

Obvezna je rezervacija termina (vsaj 3 –  dni prej), ki ga lahko rezervirate s spodnjim gumbom ali pa pokličete 051 610 511.
Trajanje: 15 minut
Cena: 15 EUR

 

 

AKTIVNO JAHANJE ZA OTROKEjahanje za otroke

Aktivno jahanje za otroke vključuje skupno krtačenje konja, pri katerem sodelujejo tudi otroci, skupno sedlanje in pripravo na jahanje. Konjička nato skupaj odpeljemo v manežo in med jahanjem naredimo različne vajice za ravnotežje. Primerno za otroke od 3 – 10 let. Čelado otrok dobi pri nas, priporočamo zaprte čevlje (superge) in dolge hlače. Za večje otroke imamo tudi večje konje 🙂
Obvezna je rezervacija termina (vsaj 3 – 4 dni prej), ki ga lahko rezervirate s spodnjim gumbom ali pa pokličete 051 610 511.

Trajanje: 30 minut
Cena: 20 EUR

 

KONJARČEK ZA 1 DAN

konjarček za en dan

»Konjarček za en dan« otrokom omogoča pristen stik s konji. Otroci bodo doživeli nepozabne trenutke v družbi konj, spoznali, kakšne so njihove navade ter dobili nekaj znanja o jahanju. Skupaj bomo preživljali čas v naravi, raznih aktivnostih, dobri družbi in se imeli fino.
Program “Konjarček za 1 dan” vključuje:  druženje s konji, spoznavanje konja in konjeniške opreme, delo s konji (pomoč v hlevu, čiščenje in hranjenje), jahanje, igre s konji in družabne igre.

Trajanje programa: od 7.30 do 13.30

Cena: Individualen program (1 otrok): 90 EUR/dan, skupina (najmanj 4 otroci, največ 8 otrok): 39 EUR
(vključuje animatorja/vodnika, jahanje, malico in toplo kosilo, sok ali vodo)

 

REZERVIRAJ TERMIN 

 

Jahanje ni dovolj? Potem klikni in si oglej, kako poteka praznovanje rojstnega dne s konji.

 

15.9.2018 se začne nova sezona konjeniškega krožkaVeč o krožku
+