Konjeniški klub Grič – delovni čas in kako do nas

Konjeniški klub Grič je skoraj sredi mesta, pa vendar sredi narave, čisto blizu Lesnine Brdo. Jahanje in vsi ostali programi potekajo na mirnem prostoru, odmaknjenem od vrveža.

DELOVNI ČAS: po dogovoru
Jahanje, praznovanje rojstnega dne in vsi ostali programi potekajo izključno po dogovoru oziroma v skladu z rezerviranimi termini. Brez vnaprejšnje rezervacije jahanje ni možno.
Rezervacija terminov:
vsak delovni dan od 10.00 do 18.00, na 051 610 511 ali s pomočjo obrazca za rezervacije
Priporočamo rezervacijo termina vsaj 3 do 4 dni vnaprej.


KAKO DO NAS?
SMER BEŽIGRAD-ŠIŠKA:
Izberete izvoz Brdo in na prvem križišču zavijete desno. Po 100 metrih zavijete levo v gozdiček in po 100 m boste na desni strani zagledali tablo JAHANJE PONIJA. Zavijete na parkirišče in prispeli ste v Konjeniški klub Grič.

SMER VIČ-RUDNIK: Z obvoznice izberete izvoz za Mons oziroma zdaj Four points by Sheraton in na prvem križišču zavijete levo (kot bi hoteli v Lesnino). Takoj na naslednjem semaforiziranem križišču zavijete spet levo. Po 100 metrih zavijete levo v gozdiček in po 100 m boste na desni strani zagledali tablo JAHANJE PONIJA. Zavijete na parkirišče in prispeli ste v Konjeniški klub Grič.


Prikaži večji zemljevid

O KONJENIŠKEM KLUBU GRIČ

Konjeniški klub Grič deluje od leta 2012.

Klub je majhen, zato omogoča mir ter pristno doživetje konj. Trenutno je pri nas 5 konj. Imamo manežo s podlago iz mivke, brunarico za praznovanje rojstnih dni, parkirišče in vso potrebno infrastrukturo. Prvi v Ljubljani smo uvedli konjeniški krožek, na katerem otroci temeljito spoznajo konje in skrb za njih.

Programi: 

Osebje v KK Grič je usposobljeno za delo s konji, saj imamo inštruktorja jahanja in  strokovnega sodelavca v konjeništvu. Pri svojem delu uporabljamo kvalitetno opremo (sedla, uzde) višjega cenovnega razreda.

Naši konji so dobro oskrbovani, zdravi in lepo vzgojeni. Klikni in si oglej naše konje.

Kje smo

Ekipa KK Grič

Ekipo KK Grič sestavljamo Klemen (inštruktor jahanja ), Urša (strokovni sodelavec v konjeništvu in inštruktor jahanja) in Mojca (marketing). Naše kontakte najdeš tukaj.

PROGRAMI

zakaj otrok jaha

Otroci lahko pri nas jahajo ponija, praznujejo rojstni dan, preživljajo počitnice s konji in še kaj. Jahanje ni le sedenje na konjskem hrbtu, ampak tudi skrb zanj, vzpostavljanje odnosa z njim, zato smo v prvi v Ljubljani uvedli tudi konjeniški krožek.  Preberi več o krožku.

Pobarvanke za otroke

Pobarvanka konji

Iz Konjeniškega kluba Grič vsak teden dobiš simpatično pobarvanko 🙂 Samo klikni na sliko in takoj dobiš prvo.