Od ponedeljka, 20. aprila 2020, spet JAHAMO

jahanje konj

Vlada je z ukrepom, ki ga je sprejela v četrtek, 16. aprila 2020, ponovno dovolila športno-rekreativne storitve na prostem, v športnih objekith na prostem in na površinah za šport v naravi, ob ohranjanju varne razdalje. Tako z veseljem sporočamo, da od ponedeljka, 20. aprila 2020, v Konjeniškem klubu Grič spet jahamo 🙂

Jahanje poteka na odprtem prostoru, prenos virusa z živali ali na žival ni možen. Med jahanjem v klubu ne smejo biti več kot štiri osebe (inštruktor KK Grič, pomočnik, jahač in/ali starš jahača).

Prosimo, da se pred jahanjem, med jahanjem in po jahanju držite VSEH preventivnih ukrepov, ki jih je izdal NIJZ in ostale državne inštitucije.
ČE STE BOLNI, KAŽETE ZNAKE NAHODA, PREHLADA, SE SLABO POČUTITE ALI KAŽETE ZNAKE KAKRŠNEKOLI BOLEZNI, OSTANITE DOMA, ODPOVEJTE JAHALNO URO  OZIROMA SE NE NAROČAJTE NA JAHANJE.

  • pred prihodom se umijte, zamenjajte oblačila in razkužite
  • ob prihodu si nemudoma razkužite roke – razkužilo bo na voljo v klubu
  • na uro jahanja pridite 5 minut pred predvidenim terminom, po jahanju pa klub čimprej zapustite
  • ohranite obvezno varnostno razdaljo (2 m med osebami)

 

Konjeniški klub Grič si pridržuje pravico, da na jahanje ne sprejme oseb ali otrok, za katere oceni, da kažejo znake bolezni  in zavrne vse, ki ne bodo upoštevali osnovnih preventivnih ukrepov za širjenje virusa.

Za naročilo termina pokličite na 040 733 400.

 

Konjeniški klub Grič

 

 

 

Mojca Pušlar

Leave Comment