PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE V KONJENIŠKEM KLUBU GRIČ – TRENUTNO NI NA VOLJO

ROJSTNI DAN Z JAHANJEM – NI NA VOLJO

Praznovanje rojstnega dne z jahanjem. Na voljo je prostor (brunarica) s klopmi, mizami in hladilnikom. Rojstni dan z jahanjem vključuje najem prostora za 2 uri in jahanje za vse otroke, ki pridejo na rojstni dan (vsak 2 kroga). Za igro po jahanju je na voljo velik travnik, za animacijo po končanem jahanju in hrano poskrbite sami. Starši povabljencev na rojstnem dnevu niso prisotni, razen starši slavljenca.

Trajanje: 2 uri
CENA: 190 EUR, do 15 otrok
Hrano, pijačo in prigrizke prinesete s seboj. Za pogostitev je na voljo ogrevana brunarica.
Možni termini: običajno sobote in nedelje, po dogovoru tudi med tednom. Obvezna je predhodna rezervacija.
Kje smo? Čisto blizu Lesnine Brdo, le 2 minuti z obvoznice. Smo skoraj sredi Ljubljane in hkrati v naravi.  Točno lokacijo najdete tukaj.

Za več informacij lahko pokličete na 051 610 511 ali rezervirate termin z obrazcem na desni (oziroma spodaj, če uporabljate mobilni telefon) 


PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE Z JAHANJEM, ANIMACIJO IN LOKOSTRELSTVOM (skupinsko) – NI NA VOLJO

praznovanje rojstnega dnePraznovanje rojstnega dne za skupino otrok. Brunarica je okrašena z baloni. Program vključuje jahanje in streljanje z lokom za vse udeležence ter spretnostni poligon (tekmovanje za zlato podkev). Po želji in posebnem dogovoru lahko pripravimo tudi lov na skriti zaklad. Za pogostitev je na voljo ogrevana brunarica. Starši povabljencev na rojstnem dnevu niso prisotni, razen starši slavljenca.

Praznovanje rojstnega dne za skupine poteka izključno po predhodni rezervaciji.

Trajanje: 2,5 ure
CENA:  220 EUR
, do 15 otrok (ne vključuje hrane in pijače)

Za več informacij lahko pokličete na 051 610 511 ali rezervirate termin z obrazcem na desni (oziroma spodaj, če uporabljate mobilni telefon). Več slik s praznovanja si lahko ogledate v galeriji.

KLIKNI IN PREBERI, KAKO TOČNO POTEKA ROJSTNI DAN
Otroke najprej sprejmemo, jim razložimo, kako bo potekal rojstni dan, potem pa jih razdelimo v dve skupini. Prva skupina se odpravi v hlev in po konja, druga skupina pa se odpravi v manežo na streljanje z lokom. Ko prva skupina pripravi konja, ga pripeljemo ven in odjahamo vsak nekaj krogov. Nato se skupini zamenjata in otroci, ki so streljali z lokom, gredo jahat. Po končanem jahanju in streljanju z lokom, konja pospravimo in na vrsti je tekmovanje na spretnostnem poligonu. Otroci tekmujejo v preskoku ovire, spretnostni vožnji s samokolnico in teku okoli stožcev. Zmagovalcu na koncu podelimo zlato podkev.
Po koncu programa se otroci odpravijo v brunarico, kjer si nekoliko odpočijejo in pojedo torto.
Program s streljanjem z lokom, jahanjem in poligonom traja cca 1 uro in 20 minut pri skupini do 9 otrok ter cca 2 uri pri skupini od 10 do 15 otrok. Pri praznovanju sta prisotna vsaj dva animatorja in vodnika konj.

KAVBOJSKI ROJSTNI DAN – NI NA VOLJO

Praznovanje poteka v brunarici, ki jo okrasimo in spremenimo v saloon. Otrokom najprej nadenemo kavbojske klobuke in rutke, nato pa jih razdelimo v dve skupini. Ena skupina pripravi konja, druga skupina gre metat podkve in se pomeri v vlečenju vrvi ali skakanju v vrečah. Skupini se potem zamenjata. Po končanem jahanju in kavbojskih igrah se otroci pomerijo še v lovu na skriti zaklad. Sledi pogostitev.
Cena vključuje: rezervacijo prostora, maneže, klobuke in rutke, 2 – 3 animatorje, jahanje. Starši povabljencev na rojstnem dnevu niso prisotni, razen starši slavljenca.

TRAJANJE: 2,5 h
CENA: 260 EUR, do 15 otrok 


Za več informacij lahko pokličete na 051 610 511 ali rezervirate termin z obrazcem na desni (oziroma spodaj, če uporabljate mobilni telefon). Praznovanje rojstnega dne za skupine poteka izključno po predhodni rezervaciji.

INDIJANSKI ROJSTNI DAN – NI NA VOLJO

Praznovanje se (poleti) začne v pravem indijanskem šotoru (tipiju). Otroke najprej okrasimo s peresi in jim poslikamo obraze, potem pa razdelimo v dve skupini. Ena skupina pripravi in okrasi konja, druga skupina gre streljat z lokom (streljanje z lokom je primerno za otroke nad 6 let). Skupini se potem zamenjata. Po končanem jahanju in streljanju se igramo še indijanske igre (izvedba je odvisna od števila otrok  – “tipiji in Indijanci”, skakanje v vrečah, spretnostni poligon). Na koncu sledi čas za pogostitev.
Cena vključuje: rezervacijo prostora, perjanice in barve za otroke, 2 animatorja, jahanje. Starši povabljencev na rojstnem dnevu niso prisotni, razen starši slavljenca.

TRAJANJE: 2,5 h
CENA: 260 EUR, do 15 otrok 

Za več informacij lahko pokličete na 051 610 511 ali rezervirate termin z obrazcem na desni (oziroma spodaj, če uporabljate mobilni telefon). Praznovanje rojstnega dne za skupine poteka izključno po predhodni rezervaciji.

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE S PONIJEM – NI NA VOLJO

Praznovanje rojstnega dne s ponijem je namenjeno enemu slavljencu, vključuje pa sprejem, krtačenje in sedlanje konjička. Potem konjička skupaj odpeljemo do jahališča, kjer ga zajahamo. Med jahanjem naredimo nekaj vaj za ravnotežje, se igramo z žogo in obročem. Na koncu slavljenec dobi balonček s konjičkom. Primerno za otroke od 3 – 8 let. Praznovanje lahko prilagodimo tudi za 4 otroke (doplačilo).

Trajanje: 45 minut
Cena: 40 EUR (aktivno jahanje ponija, balonček s konjičkom)
Za več informacij lahko pokličete na 051 610 511 ali rezervirate termin s spodnjim gumbom.

REZERVIRAJ TERMIN 

Preverite še POLETNE POČITNICE S KONJI, tukaj.

<div id="vfb_widget-2" class="sidebar-widget vfb_widget_class"><h5 class="special-title"><span>Rezervirajte termin za rojstni dan</h5>

Rezervacije

 

Potrditev

</div>