VARSTVO OTROK Z JAHANJEM

varstvo otrokVeliko otrok proste ure preživlja za računalniki, pred televizijo in ostalimi elektronskimi napravami. Tako smo v Konjeniškem klubu Grič pripravili aktivno varstvo otrok, kjer bodo otroci čas preživljali na svežem zraku, v naravi ter v družbi konj in drugih živali. V varstvu bodo otroci preživljali aktivne, zabavne, ustvarjalne urice, kjer se bodo sprostili, se nadihali svežega zraka, se povezali z naravo in živalmi ter se imeli kar se da fino in fajn 🙂

Skupaj bomo spoznavali gozd in travnik ter njune prebivalce, lovili metuljčke, streljali z lokom, risali konje, metali podkve, tekmovali na spretnostnem poligonu, se šli športne igre, nabirali lešnike in kostanj, izdelovali različne izdelke…  Občasno bomo pomagali hraniti konje in v dopoldanskih urah tudi jahali (opomba: jahanje je odvisno od vremena ter zasedenosti terminov in ni predvideno vsak dan varstva).

Z aktivnim varstvom otrok želimo otrokom omogočiti zdravo in aktivno preživljanje prostih ur v sobivanju z naravo in živalmi, staršem pa v preobremenjenem in hitrem tempu življenja zagotoviti nekaj prostega časa zase in svoje obveznosti.

Varstvo otrok je namenjeno otrokom starim od 5 do 12 let,  izvaja se dopoldne, po predhodnem dogovoru pa smo pripravljeni ugoditi tudi kakšni drugi želji. Varstvo se izvaja v Konjeniškem klubu Grič, na Brdu v Ljubljani (streljaj od Lesnine Brdo, zgolj 2 minuti z obvoznice – točno lokacijo najdete tukaj).

Aktivnosti se prilagajajo starosti otrok, letnemu času in vremenu. Za deževne in hladne dni bo zagotovljen suh in ogrevan prostor.

Termini varstva:
od 7.30 do 11.30 ali do 13.30 (vkjučena 2 kroga jahanja)
Cena
: 9 EUR/h (za varstvo vsaj 3 ure)
Minimalno morata biti v posameznem dnevu za varstvo prijavljena vsaj 2 otroka.
Po želji lahko otroci po prehodnem dogovoru aktivno jahajo ponija (cena po rednem ceniku, 30 minut jahanja – 20 EUR)
V času terminov poletnih počitnic varstvo ni na voljo. 

Na voljo je tudi kratkotrajno varstvo, do 2 uri. Cena je 12 EUR/uro.
Cena vključuje aktivno varstvo s spremljevalcem, sok.
Pri varstvu do 4 ure otroci dobijo sadje in sok, pri varstvu nad 4 ure po dogovoru hladno malico (sendvič).

Za več informacij lahko pokličete na 051 610 511 (Urša), nam pišete na info@jahanje-ljubljana.si ali rezervirate termin s spodnjim gumbom.

REZERVIRAJ TERMIN 

 

 

15.9.2018 se začne nova sezona konjeniškega krožkaVeč o krožku
+